Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

… afli informatii despre un dosar de insolventa folosind Buletinul Procedurilor de Insolventa

Cea mai importanta sursa oficiala de informatii cu privire procedurile de insolventa este Buletinul Procedurilor de Insolventa. Acesta este o publicatie oficiala care se editeaza si se difuzeaza in format electronic de catre Oficiul National al Registrului Comertului.

Pentru a verifica daca o firma este in insolventa, folosind Buletinul Procedurilor de Insolventa, este necesar sa urmati urmatorii pasi:

(i)    accesati pagina principala a Portalului ONRC

Pentru a va asigura ca ati intrat in sectiunea corecta, puteti accesa link-ul catre Portalul ONRC disponibil in Centrul de Informare Pro-Legal.

(ii)   creati-va, gratuit, un cont de utilizator

Pentru aceasta va trebui sa accesati link-ul „Creeaza un cont” aflat in partea dreapta-sus pe pagina principala a Portalului ONRC. Pentru mai multe detalii, accesati Manualul de utilizare a portalului ONRC – utilizarea generala a portalului si creare cont

(iii)    accesati sectiunea „Persoane publicate in BPI” de pe pagina principala a Portalului ONRC

Aceasta sectiune se afla in partea centru-dreapta a paginii, in zona referitoare la Buletinul Procedurilor de Insolventa. Dupa accesarea link-ului aferent vi se solicita inserarea numelui de utilizator si a parolei aferente contului de utilizator creat la pasul (ii) de ma sus.

(iv)    folositi criteriile de cautare a dosarelor

Dupa introducerea datelor de la pasul (iii) de mai sus, va aparea pe ecran o casuta in care puteti sa introduceti numele firmei cautate, ca si criteriu de cautare.

Spre exemplu, daca introducem numele firmei Flanco International, in urma cautarii va aparea dosarul de insolventa al acestei firme.

Dupa identificarea dosarului de insolventa (in cazul in care exista un asemenea dosar), puteti accesa link-ul „Mai mult…” pentru a vedea informatii detalitate privind toate Buletinele de insolventa in care au fost publicate informatii in legatura cu procedura respectiva. Mai departe, daca doriti sa studiati informatiile publicate in Buletinele respective, va trebui sa cumparati aceste Buletine de la ONRC sau sa va faceti un abonament.

In cazul in care, in urma cautarii, nu este identificat niciun dosar de insolventa, inseamna ca nu exista niciun Buletin al insolventei in care sa se fi publicat vreo informatie cu privire la o eventuala procedura de insolventa referitoare la firma respectiva.

Prin urmare, cel mai probabil, respectiva firma nu este in insolventa. Pentru o mai mare siguranta, insa, este recomandabil sa efectuati si o verficare pe Portalul instantelor de judecata; pentru mai multe detalii, cititi Cum sa … verifici stadiul unui litigiu pe Portalul Instantelor  de Judecata

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau