Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Admiterea in magistratura si la INM 2013: rezultatele la proba de rationament logic

Admitere in magistratura 2013

Institutul National al Magistraturii (INM) a afisat, pe site-ul propriu, lista cu rezultatele obtinute de candidati la proba de verificare a rationamentului logic, din cadrul admiterii in magistratura.

Candidatii care au trecut de acest test urmeaza sa sustina in perioada 1-9 octombrie ultima proba, care consta intr-un interviu.

Admitere la INM 2013

INM a dat publicitatii si lista cu rezultatele obtinute de candidati la proba de verificare a rationamentului logic, din cadrul admiterii la INM.

Candidatii care au trecut de testarea de verificare a rationamentului logic vor sustine un interviu in perioada 20-30 septembrie 2013, care presupune elaborarea in scris a unei analize si sustinerea orala a acesteia, precum si analiza orala a unei spete cu elemente de etica a profesiei.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

Schoenherr premiata de Global Arbitration Review pentru performante impresionante in 2016

Firma de avocatura Schoenherr, unul dintre cei mai puternici jucatori din avocatura de business in Europa Centrala si de Est, a fost numita "Echipa de Arbitraj International care a impresionat anul trecut” (trad. – ”The International Arbitration Practice that Impressed in the Past Year"), de catre...

( 0 http://pro-legal.ro/schoenherr-premiata-de-global-arbitration-review-pentru-performante-impresionante-in-2016/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau