Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Admiterea in magistratura si la INM 2013: rezultatele la proba de rationament logic

Admitere in magistratura 2013

Institutul National al Magistraturii (INM) a afisat, pe site-ul propriu, lista cu rezultatele obtinute de candidati la proba de verificare a rationamentului logic, din cadrul admiterii in magistratura.

Candidatii care au trecut de acest test urmeaza sa sustina in perioada 1-9 octombrie ultima proba, care consta intr-un interviu.

Admitere la INM 2013

INM a dat publicitatii si lista cu rezultatele obtinute de candidati la proba de verificare a rationamentului logic, din cadrul admiterii la INM.

Candidatii care au trecut de testarea de verificare a rationamentului logic vor sustine un interviu in perioada 20-30 septembrie 2013, care presupune elaborarea in scris a unei analize si sustinerea orala a acesteia, precum si analiza orala a unei spete cu elemente de etica a profesiei.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PeliFilip a oferit consultanta cu privire la fuziunea companiilor ce detin doua centre comerciale din Bucuresti

cf-pf

Casa de avocatura PeliFilip a oferit consultanta juridica grupului Anchor in proiectul de fuziune a companiilor din cadrul acestuia, care detin si opereaza Bucuresti Mall si Plaza Mall. Procesul a fost gandit ca o fuziune prin absorbtie, in care intregul patrimoniu Plaza Mall a fost transferat catre...

( 0 http://pro-legal.ro/pelifilip-a-oferit-consultanta-cu-privire-la-fuziunea-companiilor-ce-detin-doua-centre-comerciale-din-bucuresti/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau