Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Admiterea in magistratura si la INM 2013: rezultatele la proba de rationament logic

Admitere in magistratura 2013

Institutul National al Magistraturii (INM) a afisat, pe site-ul propriu, lista cu rezultatele obtinute de candidati la proba de verificare a rationamentului logic, din cadrul admiterii in magistratura.

Candidatii care au trecut de acest test urmeaza sa sustina in perioada 1-9 octombrie ultima proba, care consta intr-un interviu.

Admitere la INM 2013

INM a dat publicitatii si lista cu rezultatele obtinute de candidati la proba de verificare a rationamentului logic, din cadrul admiterii la INM.

Candidatii care au trecut de testarea de verificare a rationamentului logic vor sustine un interviu in perioada 20-30 septembrie 2013, care presupune elaborarea in scris a unei analize si sustinerea orala a acesteia, precum si analiza orala a unei spete cu elemente de etica a profesiei.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

Maravela|Asociatii, partenerul roman al primei GC Powerlist din CEE a The Legal 500

Maravela|Asociatii este partenerul roman al GC Powerlist pentru Europa Centrala si de Est, compilatie a The Legal 500 ce cuprinde cei mai influenti si inovatori General Counsels din regiune. In urma nominalizarii si evaluarii din partea cercetatorilor The Legal 500, cei mai importanti General Counsel...

( 0 http://pro-legal.ro/maravelaasociatii-partenerul-roman-al-primei-gc-powerlist-din-cee-a-the-legal-500/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau