Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Admitere in magistratura pentru candidatii cu minimum 5 ani de experienta

Duminica, 27 ianuarie 2013, a inceput concursul de admitere in magistratura pentru candidatii cu o experienta in domeniul juridic de minimum cinci ani.

Concursul este organizat de Institutul National al Magistraturii din Bucuresti iar prima proba pe care o vor sustine candidatii in cadrul concursului de admitere va fi proba scrisa de verificare a cunostintelor de drept.

Potrivit programului publicat pe website-ul Institutului National al Magistraturii, proba scrisa va dura patru ore si este eliminatorie, ea constand in examen tip grila in care vor fi verificate cunostintele juridice ale candidatilor la urmatoarele materii: drept civil, drept procesual civil, drept penal si drept procesual penal.

Pentru sustinerea concursului de admitere in magistratura si-au depus dosarele 1000 de candidati, in conditiile in care au fost scoase la concurs 35 de posturi de judecator la judecatorii si 20 de posturi de procuror la parchetele de pe langa judecatorii.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

Maravela|Asociatii, partenerul roman al primei GC Powerlist din CEE a The Legal 500

Maravela|Asociatii este partenerul roman al GC Powerlist pentru Europa Centrala si de Est, compilatie a The Legal 500 ce cuprinde cei mai influenti si inovatori General Counsels din regiune. In urma nominalizarii si evaluarii din partea cercetatorilor The Legal 500, cei mai importanti General Counsel...

( 0 http://pro-legal.ro/maravelaasociatii-partenerul-roman-al-primei-gc-powerlist-din-cee-a-the-legal-500/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau