Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Admitere in magistratura pentru candidatii cu minimum 5 ani de experienta

Duminica, 27 ianuarie 2013, a inceput concursul de admitere in magistratura pentru candidatii cu o experienta in domeniul juridic de minimum cinci ani.

Concursul este organizat de Institutul National al Magistraturii din Bucuresti iar prima proba pe care o vor sustine candidatii in cadrul concursului de admitere va fi proba scrisa de verificare a cunostintelor de drept.

Potrivit programului publicat pe website-ul Institutului National al Magistraturii, proba scrisa va dura patru ore si este eliminatorie, ea constand in examen tip grila in care vor fi verificate cunostintele juridice ale candidatilor la urmatoarele materii: drept civil, drept procesual civil, drept penal si drept procesual penal.

Pentru sustinerea concursului de admitere in magistratura si-au depus dosarele 1000 de candidati, in conditiile in care au fost scoase la concurs 35 de posturi de judecator la judecatorii si 20 de posturi de procuror la parchetele de pe langa judecatorii.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO LEGAL | Iosif & Asociatii joined IR Global, the world’s largest exclusive network of advisory firms

As of February 2020, PRO LEGAL | Iosif & Asociatii SCA, joined IR Global, the world's largest exclusive network of advisory firms, represented in 155+ jurisdictions, covering over 70 unique practice areas. IR Global is a top tier advisory firms network, listed in Band 1 of the prestigious guides...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-legal-iosif-asociatii-joined-ir-global-the-worlds-largest-exclusive-network-of-advisory-firms/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau