Stiri si informatii juridice – Pro-Legal.ro
Pro Legal

Admitere in magistratura pentru candidatii cu minimum 5 ani de experienta

Duminica, 27 ianuarie 2013, a inceput concursul de admitere in magistratura pentru candidatii cu o experienta in domeniul juridic de minimum cinci ani.

Concursul este organizat de Institutul National al Magistraturii din Bucuresti iar prima proba pe care o vor sustine candidatii in cadrul concursului de admitere va fi proba scrisa de verificare a cunostintelor de drept.

Potrivit programului publicat pe website-ul Institutului National al Magistraturii, proba scrisa va dura patru ore si este eliminatorie, ea constand in examen tip grila in care vor fi verificate cunostintele juridice ale candidatilor la urmatoarele materii: drept civil, drept procesual civil, drept penal si drept procesual penal.

Pentru sustinerea concursului de admitere in magistratura si-au depus dosarele 1000 de candidati, in conditiile in care au fost scoase la concurs 35 de posturi de judecator la judecatorii si 20 de posturi de procuror la parchetele de pe langa judecatorii.

Scrie un comentariu

* Nume:
* Email:
Website:
Mesajul tau:
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
 

Piata Avocaturii

PRO CAPITAL Restructuring desemnata administrator judiciar al PRESCON BV

Societatea de practicieni in insolventa PRO CAPITAL Restructuring a fost desemnata in calitate de administrator judiciar al societatii brasovene PRESCON BV S.A., o importanta societate din domeniul constructiilor. PRESCON BV S.A. este una dintre primele companii din grupul PRESCON, cea in jurul careia...

( 0 http://pro-legal.ro/pro-capital-restructuring-desemnata-administrator-judiciar-al-prescon-bv/ )Citeste articolul

Like pe facebook pentru a ne urmari live pe wall-ul tau